Your Technology Partner for Growth. Give us a Call at +30 210 6971900

12 Oct

Meet Magento GR από την Converge AE

Με περισσότερους από 160 συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Διεθνές Meet Magento Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, που διεξήχθη στις 12 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Radisson Blu Park Hotel.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν online merchants, agencies και προγραμματιστές. Οι 14 καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχημένα case studies από την Ελληνική και διεθνή αγορά, αλλά και τις καλύτερες πρακτικές που καλείται να ακολουθήσει σήμερα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, προκειμένου να διατηρεί ισχυρή την ηλεκτρονική του παρουσία.

Την αρχή έκαναν οι εκπρόσωποι της Magento, Kathleen Claes, Channel Sales Leader BeNeLux & Southern Europe και Vincent Brach, Territory Sales Manager Southern Europe, οι οποίοι μεταξύ άλλων έκαναν εκτενή αναφορά σε όλα τα προϊόντα της Magento συμπεριλαμβανομένων του Magento Cloud και Magento Enterprise Edition, τονίζοντας την ευελιξία και την επεκτασιμότητα που μπορούν να προσφέρουν.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση της κας Νάντιας Θεοχαράκη CEO koolfly.com του κορυφαίου ηλεκτρονικού καταστήματος με δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου απέδειξε πως ένα ελληνικό eshop μπορεί να διατηρεί πελάτες σε πάνω από 46 χώρες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα panel discussions που σχηματίστηκαν με σκοπό να αναπτυχθούν απόψεις για διάφορα τεχνικά θέματα, ενώ παράλληλα το κοινό είχε πολύ ενεργό ρόλο, καθώς μπορούσε να θέσει απευθείας τα ερωτήματά του στους ομιλητές λαμβάνοντας απευθείας απαντήσεις και λύσεις στα ερωτήματά τους.

Η θεματολογία της εκδήλωσης δεν περιορίστηκε μόνο σε αμιγώς τεχνικά ζητήματα. Ως εκ τούτου καλύφθηκε πλήθος θεμάτων σχετικά με το Digital Marketing. Πιο συγκεκριμένα, o Γεράσιμος Νικολόπουλος CEO της adaplo, έδωσε συμβουλές για τη δημιουργία επιτυχημένων διαφημίσεων με τη χρήση Google AdWords, ενώ ο Γιώργος Σωτηρόπουλος Co-Founder της Linkwise μας μίλησε για τις αλήθειες που κρύβονται πίσω από το Affiliate Marketing και πως μπορεί να κάνει μία επιτυχημένη καμπάνια ένα eshop. Παράλληλα, η Carmen Oprea Co-founder & COO της Socital και η Kristina Pototska CMO της TriggMine μας μίλησαν για τη στοχευμένη προώθηση περιεχομένου μέσω eMail Marketing ενεργειών.

Τέλος, ο Σοφοκλής Κυριαζάκος, Innovation Officer του Meet Magento Association, ο Γιάννης Σολδάτος από το ATH/TECH College και ο Φίλιππος Ζακόπουλος από το Found.ation, κάλυψαν με τις παρουσίασες τους θέματα γύρω από την καινοτομία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δίνοντας και σχετικά παραδείγματα από την Ελληνική αγορά.

Ask Magento
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την ομάδα της Magento, με σκοπό να λάβει απαντήσεις και λύσεις για το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ask Ben
Την προσοχή του κοινού τράβηξε όπως ήταν αναμενόμενο ο Magento Evangelist, Ben Marks. Ο Ben Marks κατά τη διάρκεια ειδικού session #askBen κλήθηκε να απαντήσει σε δεκάδες τεχνικά ερωτήματα. Ωστόσο, η εκδήλωση δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς να πραγματοποιηθεί η ειδική ενότητα που αφορούσε το migration από Magento 1.x σε Magento 2.

Networking Event
Τα διαλείμματα και το Drink Party που ακολούθησε αποτέλεσαν μία εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών τους μιλώντας με κορυφαίους επαγγελματίες, που ηγούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο παγκοσμίως.

Χορηγοί Εκδήλωσης

Εκπαιδευτικός Χορηγός

ATH/TECH College
Τεχνικός Συνεργάτης

snowdog MEET MAGENTO GR 2016
Χορηγός Κοινότητας

foundation MEET MAGENTO GR 2016
Χορηγοί Επικοινωνίας
24media MEET MAGENTO GR 2016skywalker MEET MAGENTO GR 2016
Χορηγοί Εκδήλωσης

nr-apps Meet Magento GR 2016   adaplo MEET MAGENTO GR 2016  moosend MEET MAGENTO GR 2016    wmb MEET MAGENTO GR 2016  scooterise Meet Magento GR 2016   goodvidio Meet Magento GR 2016

 

Το Meet Magento GR 2016 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Converge SA, Magento Professional Solution Partner.

Σοφοκλής Κυριαζάκος, Meet Magento GR 2016
#askBen Meet Magento GR 2016
Carmen Oprea της Socital και Σοφοκλής Κυριαζάκος Meet Magento GR 2016
Κοινό MM16GR
Γιώργος Σωτηρόπουλος, Linkwise Meet Magento GR 2016
Η ομάδα της Converge, Meet Magento GR 2016
Kathleen Claes and Vincent Brach Meet Magento GR 2016
Kathleen Claes, Magento Meet Magento GR 2016
Kristina Pototska, TriggMine Meet Magento GR 2016
Meet Magento GR 2016 - συμμετέχοντες
Κώστας Τσάγκος, innosake Meet Magento GR 2016
Προϊόντα Magento παρουσίαση Meet Magento GR 2016
Φώτης Αντωνόπουλος πρόεδρος GRECA, Νίκη Κάη, Στέλιος Πετρίδης
Φίλιππος Ζακόπουλος από FOUND.ATION Meet Magento GR 2016
Σοφοκλής Κυριαζάκος, Κωνσταντίνα Κωστοπούλου, Στέλιος Πετρίδης, Γιώργος Μαύρος - Converge Meet Magento GR 2016
Vincent Brach, Magento ομιλητής Meet Magento GR 2016
Κοινό Meet Magento GR 2016
Carmen Oprea, Socital Meet Magento GR 2016
Meet Magento GR 2016 - συμμετοχές
Νάντια Θεοχαράκη CEO Koolfly, Meet Magento GR 2016
Γεράσιμος Νικολόπουλος adaplo, Meet Magento GR 2016
Στέλιος Πετρίδης Γενικός Διευθυντής Converge, Μαρίνα Βασιλαρά e-Business Director Apivita, Meet Magento GR 2016
Σταύρος Δρακουλαράκος CEO 24media, Κωνσταντίνα Κωστοπούλου Meet Magento GR 2016
Tomasz Karwatks της Divante, Meet Magento GR 2016
adaplo & moosend χορηγοί Meet Magento GR 2016
Συμμετέχοντες Meet Magento GR 2016
Ben Marks, Magento Evangelist Meet Magento GR 2016
Γιάννης Σολδάτος από ATH/TECH Meet Magento GR 2016

 

Share:
BACK